• Imprimeix

Beques i ajuts 2018

El Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) ha publicat en data 3 de desembre de 2018 la Resolució que obre la convocatòria de les beques i ajuts de l'Institut d'Estudis de l'Autogovern a projectes de recerca sobre l'organització territorial del poder.

El termini de presentació de sol·licituds és de dos mesos a partir de l'endemà de la publicació en el DOGC de la Resolució de convocatòria, així doncs s'inicia el període de presentació de sol·licituds el 4 de desembre de 2018 i finalitza el 4 de febrer de 2019.

En aquestes pàgines i des de l'experiència adquirida d'altres anys, us oferim la informació bàsica de cada modalitat a partir de preguntes freqüents. El programa de beques i ajuts estableix cinc modalitats de beques i ajuts diferents: quatre modalitats de beques individuals i una modalitat adreçada a equips de recerca.

En qualsevol cas, tingueu en compte que la tramitació de les sol·licituds, així com tota la informació i documentació necessària per fer-la, es troba al portal de Tràmits de la Generalitat de Catalunya.

La tramitació es farà exclusivament on-line des de l'esmentat portal.

L' Agència de Gestió d'Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR) s'encarrega de la gestió de la convocatòria de beques i ajuts d'acord amb el conveni de col·laboració entre el Departament de la Presidència i l'AGAUR (vegeu la Resolució PRE/2897/2018, de 5 de desembre per la qual es dona publicitat al conveni, Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya núm. 7766, 12/12/2018)