• Imprimeix

Visites al Palau de la Generalitat de Catalunya

Visites concertades, guiades i gratuïtes

El Palau de la Generalitat es pot visitar, prèvia sol·licitud, el segon i el quart cap de setmana (dissabte i diumenge) de mes, llevat del mes d'agost. Totes les visites són concertades, guiades i gratuïtes i duren aproximadament una hora. Consulteu el calendari i demaneu hora de visita omplint el formulari.

El Palau de la Generalitat se puede visitar, previa solicitud, el segundo y el cuarto fin de semana (sábado y domingo) de mes, excepto el mes de agosto. Todas las visitas son concertadas, guiadas y gratuitas y duran aproximadamente una hora. Consulte el calendario y solicite hora de visita rellenando el formulario. 

Upon prior arrangement, the Palau de la Generalitat can be visited on the second and fourth weekend of every month (excluding August). Each guided visit is free, lasts approximately one hour and should be prearranged by filling out the application form below. 

Jornades de portes obertes / Jornadas de puertas abiertas / Open days

  • Sant Jordi (23 d'abril), la Mercè (24 de setembre) i la Diada Nacional de Catalunya (11 de setembre) són dies de portes obertes al Palau de la Generalitat. No cal concertar visita.
  • Sant Jordi (23 de abril), la Mercè (24 de septiembre) i el Once de Septiembre son días de puertas abiertas del Palau de la Generalitat. No es necesario concertar visita. 
  • Saint George's Day (April 23rd), La Mercè (September 24th) and the National Day of Catalonia (September 11th) are all open days at the Palau de la Generalitat. No appointment is necessary on these dates.
Jornades de portes obertes / Jornadas de puertas abiertas / Open days
Els camps marcats amb * són obligatoris.

Formulari de sol·licitud / Formulario de solicitud / Application form

Sobre la visita / About the tour
Responsable de la visita / Person in charge of group
Omplir en cas que sigueu una entitat / Completar si es una entidad / Complete if you are an organization

Nota

Data.- Els interessats poden sol·licitar dues dates, indicant quina és la preferent i quina l'alternativa, i se'ls assignarà una data definitiva en cas que hi hagi disponibilitat en alguna d'elles. Trieu dates amb un màxim de sis mesos d'antelació.

Fecha- Los interesados pueden solicitar dos fechas, indicando cual es la preferente y cual es la alternativa. Se les asignará una fecha definitiva en caso que haya disponibilidad en alguna de ellas. Escoja fechas con un máximo de seis meses de antelación.

Date- Interested parties can apply for two possible dates, indicating the preferred and the alternative day to visit the Palau. The definitive date for the guided tour will be assigned to the group based on the availability of their stated preference. Choose dates no more than six months in advance.

 

Responsable de la visita - Cal que sigui la persona que acompanya el grup el dia de la visita

Responsable de la visita - Tiene que ser la misma persona que acompaña el grupo el día de la visita

Person in charge of group - Must be the person escorting the group on the guided tour

 

 

D'acord amb la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades personals seran recollides, incorporades i tractades al fitxer anomenat Gestió de protocol la finalitat del qual és, entre altres, gestionar les visites al Palau de la Generalitat. L’òrgan responsable del fitxer és el  Gabinet de Relacions Externes i Protocol i l'adreça on la persona interessada pot exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició és Plaça de Sant Jaume, 4, 08002 Barcelona.  

Data d'actualització:  16.11.2017