• Imprimeix

Visites al Palau de la Generalitat de Catalunya

Visites concertades, guiades i gratuïtes

El Palau de la Generalitat es pot visitar, prèvia sol·licitud, el segon i el quart cap de setmana (dissabte i diumenge) de mes, llevat del mes d'agost. Totes les visites són concertades, guiades i gratuïtes i duren aproximadament una hora. Consulteu el calendari i demaneu hora de visita omplint el formulari.

El Palau de la Generalitat se puede visitar, previa solicitud, el segundo y el cuarto fin de semana (sábado y domingo) de mes, excepto el mes de agosto. Todas las visitas son concertadas, guiadas y gratuitas y duran aproximadamente una hora. Consulte el calendario y solicite hora de visita rellenando el formulario. 

Upon prior arrangement, the Palau de la Generalitat can be visited on the second and fourth weekend of every month (excluding August). Each guided visit is free, lasts approximately one hour and should be prearranged by filling out the application form below. 

Jornades de portes obertes / Jornadas de puertas abiertas / Open days

  • Sant Jordi (23 d'abril), la Mercè (24 de setembre) i la Diada Nacional de Catalunya (11 de setembre) són dies de portes obertes al Palau de la Generalitat. No cal concertar visita.
  • Sant Jordi (23 de abril), la Mercè (24 de septiembre) y el Once de Septiembre son días de puertas abiertas del Palau de la Generalitat. No es necesario concertar visita. 
  • Saint George's Day (April 23rd), La Mercè (September 24th) and the National Day of Catalonia (September 11th) are all open days at the Palau de la Generalitat. No appointment is necessary on these dates.
Jornades de portes obertes / Jornadas de puertas abiertas / Open days