• Imprimeix

Formulari

  • Cal que ompliu els camps nom, cognoms i DNI/ NIE/passaport de tots els acompanyants de la visita.
  • Us recordem que esteu omplint un formulari de petició de visita guiada, i que després de realitzar aquesta sol·licitud rebreu un correu electrònic de confirmació del Gabinet de Relacions Externes i Protocol.
  • La petició es considerarà aprovada només en cas que rebeu confirmació.
  • Les persones interessades poden sol·licitar dues dates, indicant quina és la preferent i quina l'alternativa, i se'ls assignarà una data definitiva en cas que hi hagi disponibilitat en alguna d'elles. 
  • Responsable de la visita. Cal que sigui la persona que acompanya el grup el dia de la visita
Els camps marcats amb * són obligatoris.

Formulari de sol·licitud

Sobre la visita
Responsable de la visita
Omplir en cas que sigueu una entitat

Informació bàsica sobre protecció de dades. Tractament per Gestió de Protocol
Identificació del tractament: Gestió de protocol
Responsable del tractament: Departament de la Presidència
Finalitat del tractament: gestionar les relacions protocol·làries del Molt Honorable President/a de la Generalitat de Catalunya. En concret: trametre les invitacions a actes o altre tipus de correspondència del Molt Honorable President/a de la Generalitat; gestionar els menús servits als àpats del Palau de la Generalitat i gestionar les visites al Palau de la Generalitat.
Legitimació: consentiment de la persona interessada.
Destinataris: es preveuen comunicacions de dades a altres administracions públiques i entitats organitzadores dels actes. Les dades també es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament.
Drets de les persones interessades: sol·licitar l’accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Cal utilitzar els formularis disponibles a la pàgina web del Departament de la Presidència
Informació addicional: per ampliar aquesta informació i conèixer els detalls del tractament de dades podeu accedir a la pàgina web del Departament de la Presidència.