• Imprimeix

VIII Legislatura

Logotip del Pla de Govern 2007-2010

El Pla de Govern 2007-2010 conté 67 objectius concrets, que són les prioritats que guiaran el Govern en aquesta legislatura. La majoria d’aquests objectius abasten l’acció de més d’una conselleria i es concreten en més de 300 actuacions concretes, que queden detalladament recollides en el Pla. 

El contingut del Pla de Govern té les seves fonts en l’Acord de l’Entesa, signat el mes de novembre passat, i en les iniciatives dels diferents consellers durant els primers cent dies del Govern. El Pla, de fet, conté un nombre destacable d’actuacions no esmentades en l’Acord d’Entesa, resultat de la presa de contacte amb el conjunt de competències que des de fa cent dies s’estan exercint.

La presentació del Pla de Govern és en definitiva un exercici de transparència, ja que està elaborat seguint una metodologia que permet un millor grau de seguiment i per tant d’exigència de la ciutadania.

Elaborat sota la coordinació del Departament de la Presidència, el document relat del Pla de Govern està estructurat a partir de la formulació explícita d’objectius estratègics, dins del marc d’eixos i àmbits més generals.

Data d'actualització:  11.04.2018