• Imprimeix

La Generalitat presenta l’estratègia SmartCAT a empreses i institucions holandeses

13/11/2017 14:11
Smart City World Innovation

 “Volem que els ciutadans tinguin una millor vida, visquin on visquin. Per aquest motiu apostem per una estratègia de país intel·ligent, de smart country, per oferir les màximes igualtats en accés als avantatges i oportunitats que ofereix la revolució digital”. Així ha resumit l’objectiu últim de l’estratègia SmartCAT el secretari de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital, Jordi Puigneró, durant la seva intervenció en la benvinguda institucional de la jornada de treball i intercanvi d’experiències amb empreses i institucions holandeses ‘Smart City World Innovation’, que ha tingut lloc aquest matí al Valkiria Hub Space de Barcelona.

Puigneró, que ha estat acompanyat en la benvinguda per l’ambaixador dels Països Baixos, Matthijs van Bonzel, i l’ambaixador de la Dutch Enterprise Agency (RVO), Guus Derks, ha afegit en aquest mateix sentit que “l’estratègia SmartCAT s’enfoca a resoldre els reptes que traspassen les fronteres de les ciutats i requereixen d’una visió més àmplia i holística”.

Després de la benvinguda, la sessió Smart City World Innovation ha continuat amb la conferència ‘Service Design & Smart City Approaches’ a càrrec de la CEO de @Ideas for Change & Project Manager @Fab Lab Barcelona, Marta Balestrini, i amb una taula rodona sobre l’estratègia SmartCAT de la Generalitat de Catalunya a càrrec del seu director, Daniel Marco, del director d’Innovació i Projectes estratègics de Cellnex, Òscar Pallerols, i del director de Desenvolupament de Negocis Institucionals de DoxaIS, Josep Ramon Ferrer.

El secretari de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital ha participat en la benvinguda de la jornada de treball ‘Smart City World Innovation’, que s’ha dut a terme al Valkiria Hub Space de Barcelona i ha comptat amb l’assistència de l’ambaixador dels Països Baixos, Matthijs van Bonzel